Aleksić: Nova formulacija protesta krajem avgusta ili prve nedelje septembra

Foto: N1

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić kazao je da danas “nema nijednog roditelja koji spokojno priprema dete za školu 1. septembra”, jer kaže, “nista nije urađeno da se ta bezbednost omogući”.

Prema njegovim rečima, vlast i dalje izbegava odgovornost.

„Najbolji primer je priča profesora iz Velike Plane. To je bio događaj koji je bio alarm za društvo da se nešto uradi. Ali, ko moze danas da garantuje da se slično neće dogoditi 1. septembra, profesori nemaju instrukcije, ništa se nije desilo osim izbegavanja odgovornosti“, naveo je Aleksić.

„Video sam mnogo i baka i deka koji dolaze, i to je dokaz da će od septembra protesti biti masovniji. A mi ćemo krajem avgusta ili u prvoj nedelji septembra izaći sa formulacijom protesta koja mora da bude iskorak u odnosu na ovo. Jer, ovo što je zadesilo Srbiju ne sme da se zaboravi“, izjavio je Aleksić.

 

„Eliminisanjem mržnje, agresije, šunda i kiča… Pa pogledajte ovaj rijaliti ponovo, pogledajte za šta je Telekom dao pare građana, za album Jelene Karleuše, Šta radi Pink, REM spava, ništa se ne dešava, i dalje se nastavlja targetiranje, jednostavno, nema Srbija nikog drugog do nas“, kaže.

A održavanje izbora će, naglašava, zavisiti od građana.

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*