Bez čekanja u redovima za bazene na Košutnjaku: Od sada karte mogu da se kupe i OVAKO

Tokom predstojeće letnje kupališne sezone, posetioci bazena na Košutnjaku imaće priliku da ulaznice kupe onlajn, putem sajta tickets.rs i tako izbegnu čekanje u redu za kupovinu karata na ulazu ovog plivališta.

Otvoreni bazeni na Košutnjaku i Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, jedini pružaju mogućnost internet kupovine ulaznica, i to sa namerom da svojim posetiocima pruže najviši kvalitet usluge i zadovoljstva, а ulazak na bazen učini bržim.

Internet sajt tickets.rs putem kog će ulaznice biti dostupan pregledan je i jednostavan za korišćenje, pa će građani u samo par klikova moći da nabave željenu kartu. Na samom ulazu na Otvoreno plivalište Košutnjak biće omogućena i nova elektronska kontrola ulaznica, neophodna za proveru validnosti onlajn kupljenih karata.

Posetioci će i dalje imati mogućnost kupovine karata na šalteru pri dolasku na plivalište, što znači da će imati izbora, ukoliko ne žele ili nemaju mogućnost onlajn plaćanja.

Početak letnje kupališne sezone 2024. godine očekuje se već u nedelju, 7. jula, kada će plivalište na Košutnjaku biti otvoreno za sve posetioce željne aktivnog odmora i osveženja.

Izvor: BIZLife

Foto: Zavod za sport i medicinu sporta RS

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*