„Da li je moguće da je ovo ista osoba“: Ovako Bambie Thug izgleda bez šminke FOTO

Bambie Thug of Ireland performs the song Doomsday Blue during the Grand Final of the Eurovision Song Contest in Malmo, Sweden, Saturday, May 11, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)

Irsku je na ovogodišnjoj Evroviziji predstavljala nebinarna osoba Barbie Thug pesmom “Doomsday Blue”.

Performans je izvelo njih dvoje, a na sceni su se pojavili kao demoni, sa rogovima na glavama i efektnom šminkom, dok je na bini bio simbol pentagrama okružen upaljenim svećama.

Svetla kosa do ramena, osmeh na licu i neupadljiva garderoba iznenadili su mnoge, te su se u komentarima pitali da li je to zaista ista ona osoba sa Evrovizije.

„Prelepo“, „Da li je ovo ista osoba sa Evrovizije?“, „Super izgleda“, „Koja razlika“, „Neverovatno šta šminka uradi“, „Ovo je ona ‘veštica’ sa EVrovizije? Nikad ne bih rekao“, samo su neki od komentara.

I na Instagram profilu Bambie Thug može se naći fotografija sa gostovanja u jednoj emisiji povodom Evrovizije, a na kojoj iako ima šminku, ipak je znatno manje upadljiva nego ona na nastupu. Ispod ove fotografije takođe se mogu naći brojne pohvale za izgled Bambie, a mnogi su pisali da „treba ovako češće da se pojavljuje u javnosti“.

Autor: Bojana Krkeljić/Nova.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*