Đurđević Stamenkovski o optužbama da su im naprednjaci skupili potpise: Tračarama na Tviteru poručujem – manje priče, više rada

Milica Đurđević Stamenkovski Foto: Ivan Dinić/Nova

“Dokonim tračarama na tviteru poručujem – manje priče, više rada. Vlast neće pasti sama od sebe, a posebno ne od tvitova”, ističe za Danas Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica srpske stranke Zavetnici.

Fotografija ima, poručuje Stamenkovski i dodaje da je samo trebalo pogledati.

„Mi smo ove izbore dočekali spremni, a odziv građana za Nacionalno okupljanje je na visokom nivou. Mnogi su mesecima tražili izbore, a onda su neke od njih izbori iznenadili kao sneg u decembru, pa će potpise da predaju u minut do 12. Kada ne možete da uspostavite red u svom, obično zagledate u tuđe dvorište“, kaže sagovornica Danasa.

„Potrebno je samo da imate podršku građana i elementarnu stranačku ažurnost. Ni manje, ni više od toga. Nacionalno okupljanje je prva opoziciona lista koja je predala potpise za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima. Kada imate strukturu, organizaciju i motivisano članstvo – potpisi su rutinska stvar“, zaključuje Đurđević Stamenkovski.

Foto:Ana Paunković/FoNet

Koalicija Dveri i Zavetnika predala je Republičkoj izbornoj komisiji, četvrta po redu, listu za parlamentarne izbore.

Prva na listi je predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski, drugi je predsednik Dveri, Boško Obradović, dok je na trećem mestu profesor Ratko Ristić, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda.

Među prvih 10 na listi nalaze se dosadašnji poslanici Dveri Ivan Kostić, Milovan Jakovljević, Tamara Milenković Kerković, Dragana Miljanić, Radmila Vasić, te poslanici Zavetnika Nikola Dragićević i Zoran Zečević.

Na listi su u samom vrhu i poslanik Dveri Dragan Vesović iz saziva 2016-2020. godine, primarijus doktor Milan Roganović iz Čačka, predsednik Dveri Vojvodine Ivana Stojanović.

Na kvoti Zavetnika je dr Dušan Proroković predsednik Političkog saveta ove stranke, kao i predsednik Političkog saveta Dveri dr Aleksandar Lipkovski.

U prvih 35 kandidata na listi su i Goran Milenković, predsednik pokrajinske organizacije Dveri na KiM, Dragan Dobrašinović, borac protiv korupcije, dr Andrej Mitić, internacionalni sekretar Dveri i prof. dr Valentina Arsić Arsenijević, naučnik na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Izvor: Danas/Nova.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*