„Evo u ovim trenucima sam čula rafal!“ Novinarka sa Kosova se uključila u program uživo, a onda su se čuli pucnji VIDEO

People work as Kosovo police and U.S. and EU troops stand by after one police officer was killed, another hurt in Kosovo gunfire, in Josevik, Kosovo September 24, 2023. REUTERS/Fatos Bytyci

Reporterka radija Kontakt plus sa Kosova Ana Marija Ivković uključila se uživo u program N1 televizije i u tom trenutku su se čuli rafali u Banjskom, mestu gde je jutros ubijen jedan pripadnik Kosovske policije. Kako je rekla za N1, još uvek se zna šta se dešava u ovom mestu, ali da je jasno da se čuju rafali.

Ona je rekla da kosovski zvaničnici po pravilu okrivljiju Beograd, a onda Beograd Prištinu.

 

„Trebalo bi spustiti tenzije barem kada je reč o prepucavanju, zvaničnim saopštenjima, a građani su uplašeni. Niko nema informacije šta se dešava, najbitnije je da dobijemo informacije šta se dešava i da li su građani bezbedni“, navela je ona.

Nakon toga, ona je još jednom rekla da čuje rafale.

„Čujete, i dalje se čuju rafali. Mi još uvek nemamo informacije šta se dešava u Banjskom, ne znamo šta se tamo dešava“, rekla je Ivković.

Podsetimo, u pucnjavi na severu Kosova poginuo je jedan policajac albanske nacionalnosti, dok su najmanje dvojica ranjena. Prema prvim informacijama, do pucnjave je došlo u selu Banjska. Kosovska policija tvrdi da su njihovi pripadnici napadnuti nakon što su primetili blokadu puta.

„Evo u ovim trenucima sam čula rafal!“ Novinarka sa Kosova se uključila u program uživo, a onda su se čuli pucnji VIDEO

 

Izvor: Nova.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*