GAZDA NUDI POČETNU PLATU OD 100.000 RSD: Moguće i povećanje, probni rad plaćen – svi uslovi za poželeti i opet nema ko da radi!

Foto: Shutterstock

U moru brze prodaje, i širenja edukacije u vidu veštačke inteligencije, čini se da najstariji zanati polako odlaze u zaborav. Ipak, oni koji još uvek uspešno rade zanatske poslove trude se da privole mlade na njhovu stranu, a koja je najbolja motivacija za rad u svetu brzog života nego – novac.

Upravo je jedan oglas iz Niša, u kojem se traži obućar sa iskustvom, privukao veliku pažnju, a najviše zbog plate koja iznosi čak 100.000 dinara.

– Potreban majstor obućar sa iskustvom za rad u u servisu. Početna plata 100.000 dinara i dodatno se plaćaju doprinosi – pisalo je u oglasu u kom se, takođe, navodi da probni rad traje nedelju dana koji je plaćen.

Eupravo zato, obućar, EUpravo
FOTO: ARNE TRAUTMANN / PANTHERMEDIA / PROFIMEDIA

Sudeći po komentarima, ljudi su oduševljeni kako zbog plate, tako i zbog uslova, a vlasnik radnje je potom ponovo izazvao oduševljenje.

– Poštovani, nema ovde gazda. Ili si majstor približan meni ili nisi. Nikome ništa ja ne “dajem”. Potencijalnom majstoru se pruža prilika da zaradi i više ako je u svim obućarskim popravkama majstor. Pozdrav svima, i da dopunim: imamo najbolje mušterije na svetu. Sva obuća koja stigne u servis je čista. Neočišćenu i mokru obuću ne primamo – dodao je vlasnik radnje.

Budući da radnja ima preko 30 godina iskustva, mnogi su naveli da su upoznati sa radom vlasnika, čak su neki i sami radili sa njim, a ono što je jako čudno u svetu osuđivanja i traženja “zamerki” jeste da se nijedan loš komentar ne može pronaći, već se za majstora vežu samo reči hvale i poštovanja.

BiznisKurir/Telegraf Biznis

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*