Gde je mala Danka! Šok na saslušanju osumnjičenog za Dankino ubistvo: “Nisam je ubio, nisam je ni video”

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs; Facebook; Privatna arhiva
Dejan Dragijević u tužilaštvu sada negira da je ubio devojčicu u Banjskom Polju!

Dejan Dragijević
Dejan Dragijević

Prema rečima izvora “Kurira”, nakon što je izneo svoje lične podate, ime, prezime, prebivalište i druge, Dragijević je rekao “da Danku Ilić nije ubio”.

Podsetimo, Dejan Dragijević je nešto pre 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.

– On je na prvom saslušanju posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promenilo zna samo on – kaže izvor.

Priznao da je ubio devojčicu

Dragijević je u svom prvom iskazu u VJT u Zaječaru ispričao da je on bio na mestu suvozača u službenom automobilu “fiat panda”, dok je za volanom bio njegov kolega Srđan Janković.

Dejan Dragijević

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Dejan Dragijević

– Priznao je da je Janković automobilom oborio devojčicu koja je sama bila na putu, a da je on potom uneo u vozilo na zadnje sedište i da ju je golim rukama zadavio – rekao je naš izvor upoznat sa slučajem ranije.

Prema našim tadašnjim nezvaničnim saznanjima, Dragijević je do detalja opisao zločin i priznao svoju i otkrio ulogu Jankovića u celom zločinu. Međutim, on nije želeo da otkrije gde se nalazi telo devojčice.

Srđan Janković

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Srđan Janković

– Rekao je da su telo odneli na deponiju na Starobanjskom putu, ali da je on telo premestio dva dana kasnije, 28. marta, te da su mu u tome pomogli otac Radoslav i brat Dalibor. Tačnu lokaciju nije otkrio – rekao je naš izvor.

(Kurir)/Blic.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*