Kao da klompe nisu dovoljne, stigle su i kroks KAUBOJSKE čizme: Pogledajte kako izgledaju

Čini se da je „ružna“ Kroks klompa pronašla način da postane još čudnija, ovog puta uz pravi zapadnjački štih. Naime, kompanija Kroks je otkrila nešto ranije nezamislivo – Kroks kaubojske čizme, sa mamuzama i svim propratnim elementima.

Da li i za ovo treba da zahvalimo Tejlor Svift, pitaju se fanovi. Ali, ne – sama kompanija je, u stvari, zaslužna za ovu ideju.

„Godinama se širila oriča oko kaubojskih čizama inspirisanih Kroksicama, stvarajući pravi pokret fanova koji je u trendu na društvenim medijima. Prepoznajući ovu strast, kompanija Kroks je odlučila da ostvari snove obožavatelja, pretvarajući Kroks kaubojske čizme u stvarnost“, navodi se u saopštenju, prenosi CNN.

Ipak, ako želite da ih posedujete, moraćete da sačekate još nekoliko dana. Čizme, koje imaju sjajnu teksturu sa reljefom krokodila i šavove inspirisane zapadom, biće lansirane 23. oktobra i biće u prodaji po ceni od 120 dolara. A čizma ima i mamuze pričvršćene za zadnji remen cipele.

Kroks čizme će biti dostupne na internetu i ograničeno vreme u Kroks prodavnicama.

Kompanija Kroks je rekla da je objavljivanje kaubojskih čizama tempirano na „Kroktobar„, ili mesec oktobar, kada brend obično radi nešto jedinstveno sa cipelama koje su inspirisali njegovi fanovi.

Kroksice su postale nezvanične cipele pandemije kada je obuća koja je često bila ismevana zbog svog izgleda postala glavni izvor udobnosti za potrošače koji su cipelu uparili sa svime, od pidžame do otmene odeće.

Od tada, poznate ličnosti kao što su Post Malon i Džastin Biber prihvatile su Kroksice.

U septembru, Crocs je objavio još jednu verziju cipela sa Shrek Croc-om. Zeleno je i pegavo, ali nije prijavljeno da miriše na luk.

Izvor: BIZLife

Foto: pixabay

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*