Konstrakta: Ja sam kao Džej Lo

Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia, Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Ana Đurić otkrila je tajnu svog uspeha i da će i na Evroviziji zapevati na srpskom jeziku.

Pevačica je u jednoj emisiji otkrila šta smatra da je tajna uspeha njene pesme „In Corpore Sano“, kojom je pobedila na „Pesmi za Evroviziju ’22“.

“Na izboru za pesmu za Evroviziju, desilo se to, kada se sklopila slika i zvuk, nešto je kod publike kliknulo i mobilisala se široka publika da glasa, možda i ona koja inače ne glasa. Onda smo pobedili sa tom pesmom i onda kreće ono, napravi se zamajac i to sad ide samo od sebe. Prosto, postalo je viralno. Što se same pesme tiče, mislim da ona na razne načine pruža sadržaj za viral. Od tog vizuelnog, koreografije pljeskanja, do te neke slojevitosti u tekstu, do pratećih vokala, koji su malo čak etno, do promene atmosfere i tako dalje i tako dalje”, rekla je Konstrakta i dodala:

“Zaista se podigla neka prašina oko pesme. Izvedba sa polufinala, je dostigla 7 miliona pregleda, pretpostavljam da numeru guraju i ti algoritmi, pa su i oni neka tajna uspeha gledanosti”.

Pevačica je zatim i  otkrila kako će njen nastup izgledati u Torinu na pesmi “Evrovizije”.

“Što se tiče nastupa i koncepta na Evroviziji, pošto on radi i mislim da je dobar, tačan, ne bismo ga mnogo menjali, nego jednostavno da se on nekako zategne, ostaje lavor, ostaju peškiri, ostaje sedenje, ostaje formacija, samo da vidimo da li tu ima još nešto da se prosto nadogradi. Pevaću na srpskom jeziku, videćemo na koji način bismo ostalima mogli da približimo tekst pesme”, poručila je Konstrakta u emisiji na televiziji N1.

Konstraktina pesma “In corpore sano” postala je pravi hit na Jutjubu. Ona je prva na listi najslušanjih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj.

Izvor: Nova.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*