Mr Ivan Kostić, potpredsednik Dveri : Vučić da pređe sa reči na dela i spreči stvaranje Velike Albanije!

Potpredsednik Srpskog pokreta Dveri i narodni poslanik mr Ivan Kostić, izdao je novo saopštenje za javnost koje prenosimo u potpunosti:

Александар Вучић мора да са речи пређе на дела и да у договору са Руском Федерацијом спречи формирање Велике Албаније, јер ће, у супртоном, Срби са Косова и Метохије аутоматски постати предмет новог егзодуса на Балкану.

Конференције председника Србије више немају никакву тежину и озбиљност, јер се после сваке његове конференције положај Срба погоршао, а суверенитет Републике Србије у својој јужној покрајини смањио.

Ако се већ оптужује ЕУЛЕКС за небригу по питању безбедности Срба на КиМ, зашто председник Србије не прекине преговоре са лажним приштинским институцијама у оквиру Бриселског споразума и француско-немачког ултиматума под покровитељством Европске уније? Зашто се председник Србије не одазове на безбројне позиве представника руског министарства спољних послова и решење косовског проблема покуша да реши у Уједињеним нацијама и у оквиру Резолуције 1244, који гарантује суверенитет Србије на Косову и Метохији и безбедност наших сународника?

Брисел и Вашингтон очигледно планирају да парадржаву Косово убрзо приме у НАТО пакт, чиме почиње процес стварања Велике Албаније и прогон Срба са Косова и Метохије, тако да је бесмислено од колективног запада очекивати да подржи интересе српског народа на Балкану.

Александар Вучић и Милош Вучевић морају да скупе храбрости и затраже дипломатску и сваку другу помоћ од председника Русије Владимира Путина ако мисле да сачувамо Косово и Метохију у саставу Србије, а самим тим и животе грађана Србије и КиM.

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*