NADA: Vlast širi laži o dr Milošu Jovanoviću iz straha od gubitka vlasti

Prenosimo vam saopštenje za javnost koalicije NADA, povodom fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se navodno nalaze lider novog DSS-a dr Miloš Jovanović i Nenad Kecmanović, otac masovnog ubice Koste Kecmanovića:

Izvor: NADA

Narodni poslanik Srpske koalicije NADA koju čine novi DSS i POKS , podneo je krivičnu prijavu protiv Nikole Sandulovića , lidera Republikanske stranke, bliske vlasti, i više SNS botova koji ovih dana šire neistine putem društvenih mreža da se lider novog DSS-a Miloš Jovanović slikao sa Nenadom Kecmanovićem, ocem višestrukog ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Do koje mere ide podmuklost njihovih pokušaja da naruše ugled dr Miloša Jovanovića govori i slika koju navode kao dokaz na kojoj se jasno vidi da na njoj nije pomenuta osoba, nego narodni poslanik POKS, Nenad Tomašević.

Tu sliku je i sam Jovanović objavio još prošle godine, kao i Tomašević nakon jedne redovne vojne vežbe, jer je prvi pripadnik 63.padobranske brigade, a drugi rezervni vojni starešina.

Da se radi o organizovanoj akciji obmanjivanja javnosti od strane vlasti govori i to da je angažovano dosta botova SNS da tu lažnu vest šire preko društvenih mreža računajući na to da građani ne znaju kako zaista izgleda otac ubice iz škole.

Koalicija Nada će iskoristiti sva pravna sredstva da se zaštiti od ovakvih manipulacija, a počinioci da budu izvedeni pred lice pravde, bilo sada, bilo kada uskoro sine sunce slobode u Srbiji.

Izvor: NADA

 

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*