Nestorović: Ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o izborima, u Beogradu ponoviti glasanje

Foto: Tara Radovanović/Tanjug

Poslanik liste “Mi – Glas iz naroda” Branimir Nestorović izjavio je da “ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima” na izborima 17. decembra, ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje.

„Treba ponoviti izbore u Beogradu, oni će ovaj put katastrofalno izgubiti. Njima će tako biti izbijen iz ruke argument koji tvrde da imaju. Oni su potpisali zapisnike na skoro svim biračkim mestima, sami sebi skaču u usta a u stvari su razočarani što nisu uzeli Beograd. To je ružno i loše za njih ali i za državu“, ocenio je Nestorović.

„Vidim da ga nešto nema u medijima prethodnih dana, s nama je potpuno prekinuo komunikaciju posle izbora, a i ne znam o čemu bi pričali. Znam da je nešto bio u Budimpešti pa u Moskvi i da se vratio“, rekao je Nestorović.

On je odbacio poziv Evropskog parlamenta (EP) na zahtev liste Srbija protiv nasilja na sprovođenje međunarodne istrage o navodnim neregularnostima u Srbiji i predložio da se tim pitanjem bavi Anketni odbor Skupštine Srbije kojim bi po njegovim rečima, mogao da vodi predstavnik tog opozicionog bloka.

Borislav Antonijević, Branimir Nestorović Foto:Amir Hmazagić/Nova.rs

„Kakva međunarodna istraga, sve je to potpuno besmisleno. Znamo šta će da kažu, kad ti pozoveš njih znaš kakvi će biti rezultati. Ne treba da se dozvoli istraga, Slobodan Milošević je pogrešio kad je dozvolio takvu istragu i tad je upropastio i sebe i nas“, rekao je Nestorović.

Rekao je da Srbija treba da se „pripremi“ za poništavanje Briselskih sporazuma.

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*