Počinje snimanje filma o kralju popa: Glumiće ga bratanac Džafar

ARCHIVES - MICHAEL JACKSON EN CONCERT A TEL AVIV EN 1993,Image: 36186661, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: COHEN / ANGELI / Bestimage / Profimedia

Snimanje biografskog filma o pevaču Majklu Džeksonu počeće ovog meseca, prema filmskim studijima Lionsgate i Universal Pictures.

Reditelj Antoan Fuka (58), poznat po filmovima „Training Day“ i „The Righteous“, prošlog januara je otkrio planove za biografski film o kralju popa, a glavnu ulogu dodelio je bratancu pevača, 27-godišnjem Džafaru Džeksonu.

Scenario je napisao Džon Logan, koji je između ostalog napisao „Gladijatora“ i „Spectre“ iz serijala o Džejmsu Bondu. U film su uključeni i britanski producent Grejam King, koji je bio producent biografskog filma o frontmenu Queen-a, Frediju Merkjuriju, „Bohemian Rhapsody“, kao i nadzornik Džeksonove zaostavštine.

Prema „Lajonsgejtu“, film će rasvetleti ceo Džeksonov život. Sa hitovima poput „Billie Jean“, „Beat It“ i „Thriller“ bio je jedan od najpoznatijih pevača na svetu. Njegov imidž u javnosti narušen je ekscentričnim načinom života i optužbama za seksualno zlostavljanje dece, koje nisu potvrđene na sudu. Pop zvezda, koji je kao dete nastupao na pozornici sa braćom i sestrama, preminuo je 2009, samo nekoliko meseci pre planiranih oproštajnih koncerata „This Is It“.

Izvor: Irena Dedakin/Nova.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*