SNS botovi prete ubistvom narodnom poslaniku iz POKS-a! FOTO

Foto: youtube.com

Potpredsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije i narodni poslanik iz Bečeja, Nenad Tomašević, podneo je krivičnu prijavu zbog pretnje ubistvom, protiv fukcionera SNS-a Branislava Nešića Šaneta, koji se našao i  na nedavno objavljenoj listi svih SNS botova.

Nešić je preko vibera poslao poruku Tomaševiću u kojoj jasno aludira da će ga “ubiti rođeni brat od Sente” i da mu to poručuju iz Beograda.

 

                             

“Jasno je da su pretnje upućene zbog mojih učestalih kritika vlasti u skupštinskim raspravama, ali je još jasnije da ću nakon njih to činiti još jače i učestalije jer su mi potvrda da sam na pravom putu i da radim pravu stvar što želim da menjam društvo u kojem dominira nasilje”- navodi Tomašević u saopštenju za javnost i dodaje da se sledeći put bolje raspitaju o njemu, jer kao rezervnog vojnog starešinu koji je četiri godine proveo na ratištu boji ih se kao i ujeda komarca.

Ovo nije prvi put da je poslanik POKS-a Tomašević na meti napada zbog svojih poslaničkih pitanja i žestokih kritika upućenih predsedniku RS. Nedavno je poslanik SNS-a Nebojša Bekarec pokušao da proširi lažnu vest preko društvenih mreža, deleći fotografiju poslanika DSS-a Miloša Jovanovića i Nenada Tomaševića, tvrdeći od Tomaševića koji je na njoj da je otac od masovnog ubice Vladimir Kecmanović.

 

 

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*