SNS odlučila da kandiduje Vučića za predsednika Srbije

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

“Srpska napredna stranka donela je odluku da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije”, saopštila je potpredsednica naprednjaka Ana Brnabić posle sednice Predsedništva SNS.

„Nismo se dvoumili, mislimo da su dela izabrala kandidata, da ona najbolje govore sve i da bez daljeg imamo ubedljivo najboljeg kandidata. Izbori neće biti laki, nikada nisu igra, oni su ozbiljna stvar, pogotovo u ovim teškim i kompleksnim vremenima. Iako neće biti laki izbori, ono što je naš cilj je da napravimo istoriju i da odnesemo najubedljiviju pobedu do sada, u prvom krugu, ne potcenjujući nijednog kandidata ili opciju“, rekla je Ana Brnabić.

Kako je rekla, tri su razloga zašto veruju u „istorijsku pobedu“.

„Prvi što rezultati govore kakav je Aleksandar Vučić kandidat, drugi zato što je u ovom trenutku najvažnija stabilnost, a treći razlog je njegova ozbiljnost, posvećenost i predanost. Danas su nam više nego ikada potrebni snaga, ozbiljnost i sigurnost. Sve to predsatavlja naš kandidat. Poštujemo naše političke protivnike, kampanja će biti pozitivna i govorićemo o svemu što je Aleksandar Vučić uradio, ali i o onome što planiramo“, dodala je potpredsednica naprednjaka.

Kaže i da se odmah počinje sa prikupljanjem potpisa, a da će kampanja početi u ponedeljak mitingom u Leskovcu.

Na sednici Predsedništva bili su i premijerka Srbije i poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić, ministri Siniša Mali, Zlatibor Lončar, Irena Vujović, Zorana Mihajlović, Nebojša Stefanović, Marija Obradović i drugi članovi Predsedništva stranke.

Podsećamo, Ivica Dačić je predsedničke izbore raspisao za 3. april, 90 dana pre isteka mandata predsednika Republike.

Rok za prijavu kandidata je do 12. marta u ponoć.

Izvor: Politicki.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*