Stiže novo povećanje plata i penzija! Predsednik Srbije najavio dobre vesti

Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati, 27.11.2012. Aleksandar Vucic, Nin, Poseta srpske delegacije Abu Dabiju i Etihadu, United Arab Emirates, Abu Dhabi, Etihad, sediste, Airways Headquarters, simulator aviona, pilotska kabina, pilot, upravljanje avionom, avion RAS Foto Vladislav Mitic

Održani važni sastanci sa nekim investitorima koji su hteli da napuste Srbiju zbog velikog broja bolovanja i istakao da je jedan problem rešen

“Od 1. januara kreće novo povećanje plata i penzija“, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući sinoć u Dnevniku javnog servisa.

– Ako budemo imali dobar rast BDP-a, idemo na dodatni rast standarda građana – dodao je u svom gostovanju.

Pored povećanja plata i penzija, predsednik je ovom prilikom izjavio da je su održani važni sastanci sa nekim investitorima koji su hteli da napuste Srbiju zbog velikog broja bolovanja i istakao da je jedan problem rešen.

– Znate, naši ljudi misle kada dobiju posao da mogu po šest meseci da idu na bolovanje. Strani investitori to ne trpe. Uspeli smo taj jedan problem da rešimo – rekao je Vučić za RTS govoreći o platama i poslu.

– Hoćemo ga guramo zemlju napred svakoga dana i da se u potpunosti posvetimo razvoju zemlje – poručio je Vučić.

On je obećao da će na tome raditi marljivo zajedno sa svima drugima.

Kurir.rs/Blic/RTS/Prenela: SĐP

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*