Sve što niste voleli kod onlajn dejtinga je sada ispravljeno: Top 5 AI aplikacija

Foto: Fortune.com

autor BIZLife

U današnjem ubrzanom svetu, aplikacije za upoznavanje postale su osnovni način za povezivanje sa potencijalnim partnerima. Najbolje među njima koriste moć veštačke inteligencije (AI) kako bi revolucionizovale dosadašnji način onlajn upoznavanja.

Razlozi zbog kojih se ljudi odlučuju da se okrenu dejting aplikacijama su različiti. S jedne strane, ima onih žele da što pre i efikasnije pronađu svog idealnog partnera, i ne žele da gube vreme na interakcije uživo ako druga osoba nema ista očekivanja; onlajn komunikacija je, u tom smislu, brža i konkretnija.

Drugi, pak, nisu sigurni gde da upoznaju nove osobe, imaju poteškoća da iniciraju kontakt uživo ili, prosto, žele da na jednom mestu vide ko je sve “u ponudi”.

No, puno je onih koji imaju predrasude prema dejting aplikacijama ili im nikad nisu dali šansu, tvrdeći da preferiraju tradicionalni način upoznavanja te da dejting aplikacije ne odgovaraju njihovom senzibilitetu.

To je sasvim validno mišljenje, ali treba se osvrnuti i na činjenicu da su se dejting aplikacije umnogome promenile, da su napredovale, postale sofisticiranije, prijatnije za korišćenje, a sve u cilju da odgovore na potrebe različitih profila korisnika i obezbede im personalizovano iskustvo u kojem će uživati.

A odgovor na pitanje zašto su današnje aplikacije bolje i naprednije u odnosu na prethodne godine jeste – veštačka inteligencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Može li se pronaći ljubav preko Tindera?

Ukoliko se odlučite da isprobate neku od AI dejting aplikacija ili, pak, želite da se uverite po čemu se razlikuju, predstavljamo vam izbor od top 5 dejting aplikacija koje koriste veštačku inteligenciju:

  • Tinder
  • Bumble
  • OkCupid
  • Hinge
  • Harmony

Recenzije ovih aplikacija pročitajte na portalu WebMind.

Izvor: Web Mind

Foto: Web Mind

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*