Za Markov osmeh i oči bez tuge i straha!

U vreme kada plaćamo YouTube kanale, kupujemo skupe telefone, slikamo selfije na skupim destinacijama. U vreme kada kupujemo skupe pse, ne da bi služili svrsi nego da budu modni detalj. U vreme skupih automobila, firmirane odeće, u vreme  kada dodatno plaćamo TV programe da bismo gledali devijantne ljude bez stida i srama, jedna majka sama  bori se za spas svog sina.

Mi im možemo pomoći, ako se samo  odreknemo jednog od gore navedenih ili sličnih „luksuza“, ne zauvek, ali jednom,nije tesko.
Mali Marko, dečak od 9 godina je decak borac koji sa samo 2 godine svog zivota je ostao sam sa svojom majkom. Otac,glava porodice se tesko razboleo i nakon kratkog vremena umro. Majka Sladjana ima 39 godina,bez posla,povremeno ide i čisti kuće kod bogatih sugradjana koji i ne plate njen trud koliko treba. Žive od Socijalne pomoći i Dečjeg dodatka od čega  plaćaju i kiriju (žive kao podstanari) i to čitavih 120 evra. Od ostatka „ŽIVE“,kako to samo oni znaju.Marko je ćutljiv,od sirotinje jedva i govori. POTREBNI SMO Marku, molimo vas da pomognete koliko možete kako bi majka spasila sina, da ima zdravo i srećno detinjstvo.
MOLIMO  SVE SVOJE PRIJATELJE, POZNANIKE, PREDUZETNIKE I SVE DOBRE LJUDE DA SE ODAZOVU OVOJ AKCIJI ,I POMOGNU MARKU DA POBEDI. JER PRAVO U NAŠIM RUKAMA JE MOGUĆNOST DA  SPASIMO JEDAN ŽIVOT, ŽIVOT KOJI JE TEK POČEO DA ŽIVI,ŽIVOT I ZDRAVLJE KOJE MOZE BITI UGROZENO KATASTROFALNIM USLOVIMA, ŽIVOT KOJI MOŽE BEZ NAS DA KRENE STRANPUTICOM I DA SE ZAVRSI TRAGIČNO.
Dinarski racun:
170-30057681000-14
H.O.”VERITTAS” Pomoc Marku
Devizni racun:
(IBAN)RS35170003005768100305
SWIFT:BACXRSBG
H.O.”VERITTAS” POMOC MARKU
Svrha uplate-Pomoc Marku.
Veritas Fondacija

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*