“Žao mi je što sam ponet emocijama uvredio mnoge, izvinjavam se i Vučiću” Konačno se oglasio Aleksandar Martinović

Beograd, 4. jula 2023. - Skupština Srbije danas je nastavila rad poslaničkim pitanjima, nakon čega će se preći na raspravu o predlogu za glasanje nepoverenja ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću. Na fotografiji Aleksandar Martinović, ministar. FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ/ bs

Ministar državne upravne i lokalne samouprave Aleksandar Martinović uputio je javno izvinjenje, a nakon uvreda građanima koji nemaju decu, izrečenih na sednici Skupštine.

„Izvinjavam se svim ljudima u Srbiji koji su se osetili povređenim mojim govorom na sednici Narodne skupštine održane 04. 07. 2023. godine. Nisam imao nameru da uvredim građane Republike Srbije koji nemaju ili ne mogu da imaju decu, te smatram da je moj govor protumačen na potpuno pogrešan način“, naveo je Martinović.

On je u saopštenju rekao da mu je „žao mi ako je bilo koga njegov govor povredio i naneo mu bol“.

„Izvinjavam se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije zbog neprijatnosti koju su imali usled mog govora. Žao mi je jer sam, ponet emocijama, dozvolio sebi da kažem nešto što je moglo da se tumači na različite načine. Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem. Ali kako kaže stara izreka: „Čovek je gospodar neizgovorene reči, a sluga izgovorene““, naveo je Martinović.

Izvor: Nova.rs

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*