Portal Pero Istine je blog nekoliko prijatelja koji sa vama dele aktuelne vesti, razmišljanja, komentare, groznu i surovu stvarnost, tešku prošlost i ne baš veselu budućnost.

Pero Istine otvoreno podržava i svrstava se na stranu svakoga onog za koga pomislimo da radi nešto korisno za građane Srbije i naše komšije.

Pero Istine pokušava da osudi sve štetočine koje su se nakotile poslednjih decenija, sve plaćene prevarante, lažove, trovače i bolesnike, raznorazne vođe i nametnute lidere, zadužene da vam skreću pažnju sa pravih problema, kako bi sa svojim gazdama na miru nastavili pljačku, čerupanje i ubijanje ove zemlje i naroda na ovim prostorima.

Svi autorski tekstovi sa sajta Pero Istine su slobodni za prenošenje, ako to nije drugačije naznačeno, uz obavezno navođenje izvora i postavljanje linka.

Pero Istine nema nadzor nad objavljenim podacima i informacijama koje preuzima sa drugih internet stranica, te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Pero Istine nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu politicki.rs

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na sajtu Pero Istine povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede.

Za sve nedoumice, slobodno nam pišite putem kontakt forme.