Kruno je tokom sezonskog rada u Hrvatskoj preživeo pakao: Vlasnica me je seksualno zlostavljala, gosti sve gledali

Foto: Shutterstock

Nakon devojke iz Srbije koja je prošla pakao na Jadranu sa vlasnikom konobe u kojoj je radila u Hrvatskoj na ostrvu Krk, oglasio se i Kruno Štajcar (50) koji je takođe pretrpeo verbalno i psihičko zlostavljanje od strane vlasnice objekta.

„Visok sam 190 centimetara i imam 120 kilograma, Aleksandra je znala da dođe u kuhinju i neugodno me hvata za grudi. Nekoliko puta su čak i gosti to videli. Znala je otvoreno da me pita „Da li mi je g*zica velika?“, nisam znao šta bih odgovorio“, ispričao je.

Foto: Shutterstock

„Iako se više od deset godina bavim ovim poslom, uverili su me da ne znam kuvati. Kad se nisu svađali međusobno onda bi nekoga od nas uzeli na pik. Gosti su često slušali te naše svađe i rasprave, sećam se jednom prilikom kad je urlala i ponavljala „Šta ti misliš da sam ja glupa plavuša koju možeš povaliti?!“, i to zbog supe koju ona sama nije dobro skuvala. Pola sata kasnije ponašala bi se kao da smo najbolji prijatelji i potpuno ignorisala svađu i promene raspoloženja su bile sulude“, prisetio se Kruno.

Pobegao glavom bez obzira

Nekoliko puta sam pretio odlaskom, već bih se i spakovao kad bi me gazda zamolio da ostanem uz utešne reči da će se žena smiriti. Po njegovom povratku s broda, krenuli su i drugi problemi.

Pročitajte još:

Kako tvrdi kuvar, često ga je slao da ode u sobu po njegovu suprugu pa bi izbila svađa, tražio ga je da smanji normative zbog čega su porcije izgledale siromašno, a znao je i da laže goste da je blagajna pokvarena kako im ne bi dao račun.

U takvim okolnostima, Kruno je ostao nešto više od mesec dana kad je konačno dao otkaz i prešao u konobu u Puntu gde je dovršio sezonu. O bivšim šefovima jedino lepo što ima da kaže je da su ga pošteno isplatili kao što je i bilo dogovor.

Izvor: Jutarnji list/Nova.rs

 

 

About Anastazija Damjanov 35 Articles
Večiti borac za pravdu i bolji svet!

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*