GCSR Novi Beograd skriva nasilje koje čini majka

GCSR NBG
Izvor: N1 info

Kako je saznala naša redakcija, radnici Gradskog centra za socijalni rad odeljenja Novi Beograd pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu u sporu za poveravanje deteta sakrio je nasilje koje je majka vršila prema detetu kako sud ne bi dodelio dete ocu.

U sporu pred Trećim osnovnim sudom u periodu od više od četiri godine koliko traje jedan sudski spor za poveravanje deteta, Centar za socijalni rad odeljenje Novi Beograd u kom majka ima koruptivnu vezu je u više izveštaja koje je ispostavio sudu direktno sakrio nasilje i predložio sudu da dete dodele majci na vršenje samostalnog roditeljskog staranja.

Ovo nije prvi put da je pomenuti GCSR odeljenje Novi Beograd i njegovi zaposleni prekršilo zakon i vršio krivična dela a sve sa ciljem dodeljivanja deteta roditelju sa jačom vezom, a koja direktno ugrožavaju psihičko i fizičko zdravlje i razvoj najosetljivijih kategorija stanovništva, a to su deca.

Do trenutka objave ovog teksta, ni Gradski ventar za socijalni rad, a ni predstavnici Trećeg osnovnog suda nisu nam odgovorili na postavljena pitanja.

1 komentar

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*