Igra moćnika I deo: redukovanje stanovništva, šta rade da nas bude sve manje

ENIGMA ILI TABU ZVANI VIRUS – U svakom slučaju misterija

Kad kažete virus, to nije ništa novo za slušaoca, niti nešto nepoznato. Ako ste bolesni i dobijete dijagnozu „virusna infekcija“ sve vam je jasno. Kašljete, imate temperaturu, pa to prenosite i na druge , svi znamo da je grip tj. virus uzročnik. Tačnije mislimo da „znamo“i da tu nema nekih tajni.

A da li  je baš tako?

I ja sam bio ubeđen da je sve baš tako kao što doktori kažu, prihvatao sam tu činjenicu decenijama i sa tim „znanjem“ živeo godinama. Dok mi nije iznenada sinulo da ja o tome ne znam ništa i da sam svo vreme živeo u zabludi obmanjujući samog sebe. A onda sam potražio odgovor. 

Jer kako kaže Sveto pismo, ko traži naćiće ili ko kuca otvoriće mu se. 

Posle dužeg traganja, više pročitanih knjiga na tu temu i pregršt tekstova, našao sam odgovore koje sam tražio. 

Pokušaću da čitaocu ovih tekstova prenesem ta saznanja do kojih sam došao poštujući reči moje  profesorke dr.Jovanke Živojinov, koja mi je dok sam ja naivno studentski pokušavao nešto da petljam rekla:

„Dragi kolega, ja ću vas razumeti samo ako mi nepoznato objasnite sa poznatim, nepoznato sa nepoznatim nam ne daje odgovor“. Ove reči mi odzvanjaju u ušima kao da ih sada slušam iako je prošlo od tada 50 godina. I ovde ću se pridržavati ovih reči moje drage profesorke.  

Svi se sećamo da nas je pre nekoliko godina snašla  nevolja svetskih razmera prouzrokovana, kako su nam tada rekli, virusom Covid-19 . Ceo svet je bio uplašen pričom da je tamo negde na dalekom istoku neko pojeo slepog miša na nekoj prljavoj pijaci i da je odatle krenula zaraza koja preti da ubije sve ljude na planeti. 

To jeste strašno! 

Svi su bili u panici. Čak  je i naš  predsednik Aleksandar Vučić 25.marta 2020. godine u TV poruci građanstvu izjavio sledeće, citiram : 

„Neće nam biti dovoljno kompletno Bežanijska kosa groblje, kompletno Lešće, Novo groblje, Centralno groblje. Biće malo da primi sve nas . . . . . .“

Izvor: RTV Pink

Izjavio je on tada još nešto ali nećemo sada o tome. Bilo je čudno što je obukao beli mantil, a nije lekar i ne nalazi se u zdravstvenoj ustanovi. Očigledno mu je beli mantil trebao zbog utiska koji treba da ostavi na gledaoce . Ali rekli smo nećemo sada o tome. 

Kada se pojavila ova strašna pretnja logično došla je u žižu interesovanja kod ljudi. Na državnim medijima smo svakodnevno gledali maskirana lica, obavezno u belim mantilima iz tzv. kriznog štaba sa jednom istom pričom ponovljenom stotinu puta koju neću komentarisati. Privatni mediji na Youtubu su pokušavali da budu  od koristi. Pozivali su lekare, kolege novinare i sve one koji bi svojim komentarom mogli da objasne šta nas je to iznenada snašlo. 

Neko od novinara, ne sećam se tačno ko je bio, shvatio je da znanje o virusima koje ima nije dovoljno i to pitanje, onako usput,  postavio kome drugom već gostujućim lekarima: Šta je to virus? Na iznenađenje svih gledaoca to pitanje je otvorilo pandorinu kutiju zvanu tabu-enigma virus. 

Za mene lično to nije bila nepoznanica, jer sam desetak godina pre toga to pitanje postavio sebi, kada su moju pažnju privukle prvenstveno vakcine, a uz to i virusi i o tim stvarima sam zbog tog interesovanja nešto i znao.  

Od tih gostujućih lekara tada smo saznali da lekari vrlo malo znaju o virusima, kao i da na medicinskom fakultetu viruse više usputno spominju nego što ih izučavaju, da objašnjavajući viruse uglavnom pričaju o prošlim vremenima i koliko je to u prošlosti bilo zlo, a da je i sad opasna pretnja ali uspešno suzbijena vakcinama.. 

Ko je pažljivo pratio te emisije i slušao lekare tih dana zapazio je da je trebalo petnaestak dana da prođe dok neko od lekara je rekao, da virus ima proteinski omotač, i da je unutar omotača DNK i RNK. To je prihvaćeno kao odgovor na postavljeno pitanje „Šta je to virus?  Od tada svi kao papagaji koriste ovo objašnjenje. 

Naravno priču su dopunili objašnjavajući da virus nije živa materija, sa čime se ja slažem . Da se virus razmnožava kad uđe u ljudsku ćeliju, ja smatram da nije tačno. A pritom objašnjavajući klasično pravljene vakcine, kažu da se vakcine  prave od umrtvljenih virusa.  Zaključak je na osnovu ove izjave, ako je nešto umrtvljeno znači da je bilo živo. A tvrdi se da virus nije živa materija , ali se razmnožava ?! Mnogo zbunjujućih nelogičnosti u zvaničnim izjavama „stručnjaka“.

Sve u svemu jedna opšta konfuzija u zvaničnom tumačenju virusa. Kad pitate lekare šta je virus oni vam odgovore od čega se sastoji. Medicina kaže da je virus neživa materija. A bio je živ pa je umrtvljen za potrebe proizvodnje vakcine. 

Za običnog čitaoca ništa jasno, potpuna konfuzija objašnjenja, a bojim se da ni lekarima nisu te stvari potpuno jasne.   

Sada znamo da je tzv. pandemija covid-19 bila smišljena igrarija svetskih moćnika koja je donela milijarde dolara  profita  velikim farmaceutskim korporacijama i da je Covid-19  projektovana  operacija redukcije stanovništva. Ta operacija nije dala tvorcima tog projekta baš željene rezultate iako je ceo svet učestvovao u tome,  plaćajući skupo navodne vakcine protiv covida-19 dolarima, a i  glavama. 

Odlučio sam da malo razjasnim ovu temu jer vladari sveta neće nas ostaviti na miru, bar po pitanju redukcije broja stanovnika na planeti.  Sigurno će ponoviti operaciju redukcije samo dok narod malo zaboravi i opusti se. Jer nas običnih ljudi, kako oni otvoreno pričaju,  ima previše pa bi oni rado da prorede stanovništvo na ovoj planeti, a prihoda od vakcina se sigurno neće odreći. 

Sledi: II DEO  –  VIRUSI I IMUNITET

About Branislav Petrović 9 Articles
Novinar u penziji, višegodišnji dopisnik i saradnik nekoliko novinskih portala

2 komentara

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*