Državno prvenstvo Srbije u streljaštvu

Foto: Pero Istine, sva prava zadrzana

U nedelju 10.09.2023 godine u Vrbasu na strelištu održano je državno prvenstvo Srbije u streljaštvu iz pištolja velikog kalibra na daljinu od 25 m u organizaciji sportskog društva Univerzal M i Streljačkog Saveza Srbije.

Kao i svake godine gostoprimstvo na strelištu bilo je na zavidnom nivou.

Takmičare su dočekali raspoloženi domaćini,  a za sve prisutne bilo je obezbeđeno dovoljno osveženja. Takođe vreme je poslužilo, ni pretoplo, ni hladno, baš kako treba.

Organizacija je protekla u najboljem redu bez ikakvih incidenata i povreda, za šta su svakako odgovorni organizatori i na tome im posebno čestitamo.

Druženje je počelo u ranim jutarnjim satima a završilo se u popodnevnim časovima proglašenjem pobednika kako u pojedinačnom tako i u ekipnom bodovanju.

U pojedinačnom takmičenje učestvovala su 36 takmičara dok je u ekipnom bilo sedam klubova sa teritorije Srbije.

Prva tri mesta u pojedinačnom takmičenju osvojili su:

  1. Radošević Stevo, Kometa, Vršac
  2. Milović Srđan, Universal M, Vrbas
  3. Norgadi Atila, Universal M, Vrbas

Dok su u ekipnom:

  1. Pančevo 1813
  2. Kometa Vršac
  3. Universal M

Novinar portala Pero Istine koji je učestvovao na takmičenju bio je zadovoljan svojim rezultatima iako nije uspeo da se plasirao među prva tri mesta ni u ekipnom ni u pojedinačnom jer je konkurencija bila zaista na zavidnom nivou

Nakon proglašenja pobednika, kao i svake godine, organizatori su priresili večeru za sve učesnike što je ovom prilikom bio domaći  čorbasti pasulj na kom ni jedan taomičar nije mogao da odoli.

Želimo da se zahvalimo još jednom organizatorima sportskom udruženju Univerzalal M iz Vrbasa kao i Streljačkom Savezu Srbije na odlično organizovanom takmičenju i sa nestrpljenjem očekujemo sledeće.

About Dušan Petrović 8 Articles
Mašinski inžnjer, part time novinar, čovek,…

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*