Tradicionalni turnir u stonom tenisu

Oplus_131072

Sa početkom proleća, u firmi Stelit90 iz Velikog Polja kod Obrenovca, koja je lider u proizvodnji procesne opreme od inoksa sada već tradicionalno se organizuje turnir u stonom tenisu za sve zaposlene kao i đake na dualnom obrazovanju koji u okviru firme uče i rade.

“Na turnir se prijavio veliki procenat zaposlenih, mada na žalost ni jedna od koleginica u firmi se ove godine nije prijavila” izjavio je direktor i vlasnik firme Mihailo Jevtić.

Ove godine prvo mesto je pripalo konstruktoru procesne opreme Dušanu Petroviću, drugo mesto je odneo Darko Mitrović sa pakovanja i kontrole kvaliteta, dok je treće pripalo Strahinji Jovičiću, glavni operater rezanja.

Nakon podela medalja i vrednih novčanih nagrada kao i ceremonijalnog slikanja na podijumu, svi  takmičari su se opustili uz pečenje i piće, a vesela atmosfera se otegla do kasnog poslepodneva.

“Nadamo se da ćemo sledeće godine podstaći i koleginice da se prijave i učestvuju. Nemamo ih mnogo u firmi jer je obrada inoksa ipak više muški posao, ali ih imamo u menadžmentu, finansijama i na još par ključnih i nezamenljivih pozicija” izjavio je direktor firme.

Foto: Jelena Jevtić

Stelit90 već godinama organizuje dualno obrazovanje sa tehničkom školom iz Obrenovca, a nakon završetka školovanja zapošljava najbolje kadrove u svojim redovima. Neki od đaka su u firmi i preko 5 godina, i o firmi imaju samo reči hvale.

Iako je ovaj turnir tek završen, sa nestepljenjem svi iščekuju sledeći, a neki već od sutra kreću sa treninzima ne bi li se pripremili i izborili za prvo mesto kao i poziciju na podijumu.

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*