Igra moćnika IX deo: ŠTA SU REKLI O VAKCINAMA, NEKAD i SAD i PROTIV COVID-a 19

ENIGMA ILI TABU ZVANI VIRUS – U svakom slučaju misterija

Ukoliko niste pročitali od I do VIII dela preporučujem da pročitate radi lakšeg razumevanja teme.
Foto: Wikipedia

Dr. Aleksander Milton Ross(1832-1897) iz Toronta:

Svakom roditelju savetujem: ako dozvolite da se vakcinišu vaša deca; i ako dopustite ovom javnom neprijatelju da uđe u vaša domaćinstva sa njegovom lancetom i trulim gnojem kako bi ugrozio budućnost vaše dece, moralno ste odgovorni pred uzvišenim nebom!

Dr. Stowell,

„Nakon dvadeset godina iskustva kao vakcinacioni lekar u Engleskoj, rekao je: “Opšta izjava mojih pacijenata daje mi za pravo da izjavim da pojam vakcinacije nije samo iluzija, već i prokletstvo čovečanstva.”

Dr William Hitchman,

Konsultantski hirurg za Rak Bolnice Leeds, ranije javno vakcinator grada Liverpoola, izjavio je 1883. godine da „sifilis, trbušni tifus, skrofula (natečene žlezde), rak, kožni osip i gotovo sve bolesti kože imaju bilo prenijeto, prigodno ili pojačano je vakcinacijom. ‘ —Vac. Inquirer, str. 31.

A ŠTO SE TIČE KOVID-a rekli su:

Robert Malone :Poruka čovečanstvu  (posle ove poruke je preminuo, nejasan uzrok njegove smrti).

Ja sam doktor i naučnik. Još važnije ja sam otac i deda. Stojim iza ove izjave sa karijerom posvećenom istraživanju i razvoju vakcina. Vakcinisan sam Cov vakcinom i generalno sam za vakcinaciju. Posvetio sam celu karijeru da razvijem sigurne i efektne načine da preveniram i tretiram infektivne bolesti.

Evo o čemu se radi: Pre nego date da se vaše dete vakciniše… to je odluka koja je nepovratna… želim da znate naučne činjenice o ovoj genetskoj vakcini koja je bazirana na mRNA tehnologiji koju sam ja stvorio.

Tri su glavna problema koje roditelji trebaju razumeti pre nego što donesu  ovu nepovratnu odluku. Prvo ovaj viralni gen biće ubrizgan u vaše dete. On pravi toksične proteine  koji često prave velika oštećenja u vitalnim organima tela; mozak, srce, krvne sudove, reproduktivni sistem. Najgore je što su ove štete nepopravljive. Vakcina može genetski promeniti buduće generacije vaše familije. Nije adekvatno testirana. Potrebno je najmanje 5 godina testiranja koje nije sprovedeno.

Upitajte sebe, kao roditelj, da li želite da vaše dete bude deo najradikalnijeg eksperimenta u ljudskoj istoriji. Celu poruku pogledajte ovde; https://www.bitchute.com/video/2CHzSnP8Tnpf/

BUNDESTAG SMRTNOST ZBOG VAKCINE

Sada kada je gotovo 70% ukupne populacije u Nemačkoj vakcinisano danas su brojke gore nego 2020. Rastuća incidencija vakcinisanih pokazuje stopu smrtnosti za 10% iznad stope  u septembru i iznenadni i neočekivani trend. Prema Eura Vigilance , u Evropi se sada dogodilo oko 28.000 smrtnih slučajeva tzv sumnjivih slučajeva i preko 2,6 miliona slučajeva neželjenih efekata u vezi sa vakcinacijom protiv Covida-19.

Poznati Američki patolog Dr.Ryan Cole

Licencirani anatomski patolog, klinički patolog, Doktorat iz imunologije i virusologije.

Upozorava na pogubne posledice masovne vakcinacije protiv Covid-19. To je najveći eksperiment izveden na celokupnoj svetskoj populaciji sa razarajućim rezultatom. Imamo smrtne slučajeve mnogo više nego bilo koji medicinski proizvod koji je korišćen na čovečanstvu. Vakcinacija dovodi do imunosupresije, imunološkog suzdržavanja, pa kao rezultat toga sledi porast drugih bolesti a posebno porast svih oblika raka. Vakcine nisu bezbedne ni u trudnoći ni kod doilja, tako da vakcinisanje trudnica i doilja ne da je neodgovorno već se može s pravom nazvati krivičnim delom.

Dr.Cole navodi da je efekat vakcinacije nula i da vakcina protiv korone nikad nije delovala.

Ceo intervju pogledajte ovde:

Https://rumble.com/v17c2ud-interview-a-lipid-nanoparticle-a-gene-is-a-nuclear-bomb-dr-ryan-cole-md.html    

 

Dr.Steven Hotze  Osnivač i direktor Zdravstvenog centra Hotze u Hjustonu.Teksas. Izjavio je da takozvana vakcina za Covid-19 uošte nije vakcina, nego opasan eksperimentalni genski proizvod. Tokom prvog meseca primene „vakcine“u Americi bilo je više od 40.000 dokumentovanih štetnih reakcija, uključujući i hiljade slučajeva anafilaktičkog šoka i ozbiljnih neuroloških problema. Imajući u vidu da se odboru za vakcinaciju prijavljuje oko 10% štetnih posledica postoji mogućnost da je bilo stotine hiljada štetnih posledica i to samo tokom prvih 30 dana. K tome do 14. februara umrle su 934 osobe koje su primile tu eksperimentalnu gensku dozu nazvanu vakcinom.

Mnogi stručnjaci predviđaju veliki talas infekcija opasnih po život, te upalnih poremećaja i smrtnih slučajeva koje će se dogoditi tokom sledećih meseci i godina onima koji su primili tu terapiju. Naravno za to će biti „okrivljeni“ razni mutirani virusi, a ne eksperimentalna genska terapija. A onda će hteti uvesti obavezno vakcinisanje za sve.

Pokazano je da se COVID-19 može sprečiti i lečiti Ivermektinom i hidroksiklorokinom. Naravno važno je da ojačate svoj imunološki sistem, pomoću vitamina i minerala, zdravom prehranom, uzimanjem prirodnih hormona, lečenja alergije, vežbanjem, dobrog spavanja i održavanje telesne težine.

Svrha panike i masovne histerije koje su stvorili državni zdravstveni birokrati, mediji i političari jesu kontrola, moć i novac.

Za više informacija pogledajte ovde; https://www.ftc.gov/system/files/warning-letters/fda-covid-19-letter-hotze.pdf

 

 

Sa ruske strane nam stiže jedna emisija ruskih stručnjaka zbog koje moramo dobro da se zamislimo. Ukoliko je ovaj scenario stvaran a u tehničkom smislu jeste moguć.

Radi se o stvaranju pseudo-vakcine sa vrlo genocidnim namerama.

Postoji i alternativna priča u ovoj globalnoj pandemij i evo kako izgleda: Ispod dimne zavese tako zgodnog virusa, kreira se drugi virusni preparat sa maksimalnom stopom smrtnosti do 90% i periodom inkubacije od 6 meseci do godinu dana.  Vakcinisani ljudi će biti srećni i govoriće svojoj rodbini da je sve super. Vakcinisali su se i nema problema ali nakon 180 do 360 dana dolazi do smrtonosnog ishoda.

Vakcinacija će biti usmerena samo tamo gde je potrebno smanjiti broj stanovnika.

Veoma je interesantna izjava Bila Gejtsa sledeće sadržine. „Mislim da postoji upozorenje da moramo da se temeljno pripremimo za sljedeću veliku pandemiju jer će ona biti ozbiljna.

Ova izjava je i zabrinjavajuća jer se u njoj tvrdi da će pandemija biti velika i ozbiljna. Ceo film pogledajte ovde. https://pravda-istina.org/stvaranje-pseudo-vakcine-ispod-dimne-zavjese-korona-virusa/

Ima i političara koji su protiv vakcine i sa argumentima za svoju odluku. Tako je Welfare partija iz Turske sa svojim liderom Fatih Erbakanom i s lekarima pojavio pred kamerama državne televizije

pokazujući slike novorođenih beba sa raznim telesnim devijacijama kao što je rep na novorođenčetu, jedno oko, dlaka kao u životinje , više udova i sl. tvrdeći da je to rezultat vakcinisanih roditelja novom mRNA vakcinom protiv Covida-19. Tvrdi da ovo nije vakcina već eksperiment koji menja gene. U emisiju se uključio i klinički lekar Mihtap Ektepa i neurohirurg Bilgi Hamdide i specijalista kardiolog prof.dr.Serhata. Svi nabrojani su u Turskoj veoma cenjeni kao stručnjaci u svojim oblastima.

Erbakan je istakao da je tzv „vakcina protiv Covida-19“ oružje za menjanje gena i uzrokovanje mutacija.

Potsetio je da je japanski ministar zdravlja otkrio sumnjiv sastojak u Moderni i BioNTeck(Pfizer) vakcinama. Japan je povukao iz upotrebe 1,6 miliona doza Moderna vakcine.

Posle ove TV emisije bilo je na TV-u nekih osporavanja ali uglavnom sa oskudnim argumentima.

 

Vredna je pažnje

Nije loše znati da je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) nekim predsednicima nudila novac da u svojim zemljama prihvate preporuku SZO da proglase zabranu kretanja stanovništva odnosno policijski čas navodno u interesu sprečavanja širenja „pandemije“ Covid-19. Ovo je obelodanio predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko

i po njegovoj izjavi SZO mu je nudila kao nagradu 900 miliona $ što je on odbio i obavestio svet o ovoj ponudi.

Identično su se ponašali i predsednici Tanzanije John Magnufuli, Burundia Pierre Nkurunziza

i Haitia  Jovenel Moise

Predsednici Tanzanije i Burundija iznenada su umrli od srčanih problema, dok je Predsednika Haitia ubio vojni diverzantski odred. Mnogi povezuju njihovu smrt sa odbijanjem vakcinacije i ne zatvaranje svog stanovništva.

Jedino je predsednik Belorusije Lukašenko preživeo ponudu SZO ali je bilo nekoliko neuspešnih pokušaja njegovog svrgavanja sa vlasti.

 

A šta kažu naši lekari.

Dr.Slađana Velkov  diplomirala u Skoplju, njeno zvanje priznato je u Makedoniji, Srbiji, Kuvajtu i Saudijskoj Arabiji. Kao lekar sa iskustvom protivnik je vakcinacije posebno dece.

Osnovala je grupu koja se zove “Nevakcinisana deca su zdravija od vakcinisane“.

Informacije radi, Petovalentna  vakcina u Evropi je zabranjena u 4 zemlje zbog povećane smrtnosti beba. Ta vakcina je u Srbiji obavezna od 2014 godine.

Na žalost, vrlo mali broj roditelja svestan je činjenice koliko mogu biti opasne vakcine

Dr.Jovana Stojković psihijatar protivnik je obavezne vakcinacije. Kao osnivač pokreta „Živim za Srbiju“ zalaže se za slobodan izbor vakcinacije. Tvrdi kao lekar da nevakcinisan čovek nije opasan i ne zaslužuje kaznu niti uskraćivanje prava i diskriminaciju kao što se sada dešava sa nevakcinisanom decom.

A virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta Kraljevo Milanko Šekler je izjavio : Da vakcinisani protiv korona virusa mogu da šire zarazu, ali je dodao da je tako sa svakom vakcinom.

To isto je potvrdio vodeći britanski epidemiolog profesor Van Tam

da i vakcinisani mogu biti kliconoše.

 

 

 

A kog je stava naš Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar? 

Njegova izjava je potpuno suprotna, jasna i zabrinjavajuća.

Da je to naša nova normalnost. Da ćemo mi morati da se vakcinišemo svakih pet do šest meseci.

I da li svi imaju obavezu vakcinacije ?

U  mnogim  zemljama  vakcinacija protiv Covida-19 je obavezna. U Americi je takođe obavezna. U TV emisiji Jeffa Renss-a je obelodanjeno ko je oslobođen od obaveze primanja vakcine protiv Covid-19. Na prvom mestu oslobođen je ceo Američki kongres. Zatim oko 6.000 zaposlenih u Beloj kući, 2.500 zaposlenih u Kompaniji Pfizer, 1500 zaposlenih u Kompaniji Moderna, i 120.000 u kompaniji Johnson & Johnson, 15.000 u CDC-u i 14.000 zaposlenih u FDA:

 

 

 

Na kraju svega iznetog ostaje dilema. Da li su vakcine, a posebno vakcina protiv  kovida-19  potreba, kazna, benefit ili prevara ?

Ako malo pogledamo ceo ovaj problem analitički, dolazimo do neobičnih zaključaka.

Da li je potreba?

Svedoci smo da se vakcinisani razboljevaju od bolesti protiv koje su dobili vakcinu.

Svedoci smo da je nemali broj ljudi po dobijanju vakcine iznenada preminuo.

Svedoci smo da kako se povećava broj vakcina povećava se i broj alergija i uopšte autoimunih bolesti.

Zaključak, svako neka odgovori sebi.

Da li je kazna?

Pa moglo bi se reći da je kazna za naivnost. Ima toliko primera gde su važne ličnosti u Farmaceutskoj industriji, Medicini i politici uhvaćene u prevari i laži u vezi vakcina. Zar nije više nego dovoljan dokaz to što je više hiljada političara, više hiljada zaposlenih u farmaceutskoj industriji oslobođeno primanja vakcina. Da zanemarimo pojedinačne lekare koji lažiraju da su svoju decu vakcinisali.

Svako neka sebi da odgovor.

Da li je benefit primanje vakcine?

Sigurno ima i takvih koji su ubeđeni da su srećnici jer dobijaju vakcinu besplatno. Verovatno se drže izreke, kad je džabe i sirće je slatko.

Dokaz za to su kolone strpljivih na mestima gde se primaju vakcine.

Odgovor na pitanje da li je vakcina posebno Covid-19 prevara?

Odgovor su dali njih 2.500 zaposlenih u Pfajzeru, koji sigurno znaju šta je vakcina.

1500 zaposlenih u kompaniji Moderna , znaju dobro šta su napravili.

120.000 zaposlenih u kompaniji Johnson & Johnson koji su oslobođeni od primanja vakcine. Nema podataka da je neko ko je oslobođen vakcinacije otišao da primi vakcinu..

Kome to nije dovoljno neće mu biti dovoljno ni ceo svet da ga ubeđuje.

About Branislav Petrović 9 Articles
Novinar u penziji, višegodišnji dopisnik i saradnik nekoliko novinskih portala

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*