Teya Dora i lila ramonda idu na Evroviziju!

Teya Dora, Luke Black, Kristina Radenković, Dragana Kosjerina, Slaven Došlo, Printscreen/RTS 1

Teya Dora je pobednica Beovizije i ona će predstavljati Srbiju u maju u Malmeu.  Pobedu je odnela sa moćnom baladom simboličnog značenja i imena “Ramonda”. To je cvet koji je simbol pobede Srbije u I Sv.rati i nosi se kao zvaničan amblem na reveru na Dan Primirja koji se obeležava savkog 11.novembra (11.11). Pored toga ima i moć “ponovnog rađanja” poput Feniksa…

Drugo mesto je osvojila Breskvica, koja je imala ubedljivo najveći broj glasova od publike, ali ovog puta stručni žiri koji se sastojao od Marije Šerifović, Žike Zane, Dejana Petrovića, MC Sajsi i Aleksandra Sedlara je presudio. Na trećem mestu je Zorja, pa još jedan jak favorit Konstrakta.

Foto: Printscreen RTS

Teya Dora odn. Teodora Petrovska se nakon pobede oglasila jakom porukom na svom instagram storiju gde je poručila da je svetlost pobedia tamu:

– Hvala vam! Rečima ne mogu da opišem koliko sam ponosna na sve nas! Pobedili su ljubav i snažna vera u ono najvrednije, a to je da svetlost uvek pobeđuje tamu! Za Srbiju… do pobede! –

Foto: Printscreen Instagram

Mi ćemo svakako iz sveg srca navijati za našu zemlju i Teya Doru, da osvoji što bolji plasman u Švedskoj!!! I da ovogodišnja Evrovizija bude u lila boji.

 

About Anastazija Damjanov 39 Articles
Večiti borac za pravdu i bolji svet!

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*