Tradicionalno protiv modernog na Beoviziji večeras! Ko će predstavljati Srbiju na Evroviziji?

27, February, 2024, Belgrade - The first semi-final stage of the "Song for Eurovision '24" festival, where eight contestants will be chosen for the final stage, when the representative of Serbia will be chosen for the competition. Andjela Ignjatovic - Breskvica. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 27, februar, 2024, Beograd - Prvo polufinalno vece festivala "Pesma za Evroviziju '24", na kojem ce biti izabrano osam takmicara za finalno vece kada ce biti izabran predstavnik Srbije na takmicenju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Srbija će večeras izabrati svog predstavnika na Evroviziji koja se održava ove godine u Melmeu. Po svemu sudeći, po reakcijama publike najveću šansu za pobedu imaju mlada popularna pevačica Breskvica koja se predstavlja sa pesmom u etno stili, po mnogima patriotskog karaktera “Gnezdo orlovo”. Glavna konkurentkinja joj je potpuna suprotnost, avangardna umetnica Ana Đurić Konstrakta, koja je je već jednom oduševila Evropu. Ovog puta je uspela nešto naizgled nemoguće, da na potpuno isti način svojim nastupom opet sve ostavi bez daha, tražeći kroz pesmu nešto novo, bolje. Ko razume, shvatiće!

Od favorita su se još izdvojili Teya Dora, koja svojim glasom i kvalitetom nosi neku posebnu magiju i vodi u drugu dimenziju, stvorena za svetsku scenu, zatim talentovana Zorja sa takođe veoma posebnom energijom i baladom na koju se ne može ostati ravnodušan kao ni na njenu izvedbu. Tu su i Džordži i Zejna sa zaraznim pesmama koje ulaze u uši, savršenima za Evroviziju.

Ko će od njih otići u Švedsku saznaćemo za par sati.

About Anastazija Damjanov 39 Articles
Večiti borac za pravdu i bolji svet!

Budi prvi ko će komentarisati

Ostavi komentar

E-mail adresa neće biti objavljena!


*